What are you looking for?
Înscrieți-vă pentru a primi cele mai recente oferte
Alăturați-vă pentru a primi oferte speciale disponibile numai prin e-mail.
no, thanks

Politica de rezervări

Flexibil – 2 zile

Clientul poate să anuleze gratuit cu până la 2 zile înaintea sosirii. Clientului i se va încasa prima noapte dacă anulează în cele 2 zile înaintea sosirii.

Nu se solicită nicio plată în avans.

Nerambursabil

In perioada de varf clientului i se va încasa prima noapte dacă anulează după rezervare.

Clientului i se va încasa în avans prețul total oricând.

Plată în avans, anulare, neprezentare și detalii importante

Posibilitate plată Online -Netopia, 2 checkout,Transfer Bancă, Plată la check-in.

Posibilitate plată Online -EUPLATESC, 2 checkout,Transfer Bancă, Plată la check-in,3DSECURE

Efectuând o rezervare acceptaţi şi sunteţi de acord cu politica de anulare şi neprezentare  şi cu orice termeni şi condiţii aplicabile sejurului inclusiv pentru serviciile executate şi/sau produsele oferite de unitatea de cazare. Vă rugăm să reţineţi că anumite preţuri sau oferte speciale nu sunt eligibile pentru anulare sau modificare. Taxele aplicabile de turism sau municipale pot fi încasate de către unitatea de cazare în eventualitatea neprezentării sau a anulării negratuite. Vă rugăm să verificaţi cu atenţie detaliile rezervării produsului sau serviciului pe care l-aţi ales pentru a vedea dacă există asemenea condiţii, înainte de efectuarea rezervării. Vă rugăm să reţineţi că o rezervare care necesită un depozit sau o plată (integrală sau parţială) în avans poate fi anulată (fără notificare prealabilă sau standard sau fără avertisment) dacă şi în măsura în care suma (sumele) relevantă (rămasă) nu poate fi colectată integral la data plăţii în conformitate cu politica relevantă de plată a unitatii de cazare şi în conformitate cu rezervarea. Politicile de anulare și plată în avans pot varia în funcție de tipul de cameră. Vă rugăm să citiți cu atenție informațiile importante din confirmarea rezervării, pentru politici suplimentare aplicate de unitatea de cazare  (de ex. restricție de vârstă, depozit de securitate, ne-anulare/suplimente adiționale pentru rezervări de grup, paturi suplimentare/mic dejun cu plată, animale de companie/carduri acceptate). Plăţi întârziate, banca incorectă, detalii greşite ale cardului de credit sau de debit, carduri de credit/debit invalide sau fonduri insuficiente sunt pe riscul şi în contul dumneavoastră, şi nu veţi avea dreptul la nicio rambursare a oricărei sume (nerambursabile) plătite în avans, cu excepţia cazului în care unitatea de cazare este de acord cu sau permite altceva prin politica sa de (pre) plată sau anulare.

Dacă doriţi să revedeţi, modificaţi sau anulaţi Rezervarea sejurului, vă rugăm să mergeţi la e-mailul de confirmare şi să urmaţi instrucţiunile cuprinse în acesta. Vă rugăm să reţineţi că vi se poate cere să plătiţi pentru anulare în conformitate cu politicile de anulare, neprezentare sau (pre)plată ale unitatii de cazare sau nu veţi avea dreptul la rambursarea nici unei sume (pre)plătite. Vă recomandăm să citiţi cu atenţie politicile de anulare, neprezentare şi (pre)plată ale furnizorului de cazare înainte de a face rezervarea şi să vă amintiţi să faceţi la timp plăţile în conformitate cu cerinţele rezervării relevante.

Dacă veţi sosi târziu în data de check-in sau ajungeţi în ziua următoare, asiguraţi-vă că aţi comunicat acest lucru (prompt/din timp) unitatii de cazare  pentru ca să ştie când să vă aştepte şi pentru a evita anularea rezervării şi încasarea taxelor pentru neprezentare.

 

Solutionare a sesizarilor

Prezenta procedura reglementeaza procesul de solutionare a sesizarilor primite de la utilizatorii finali, clienti persoane fizice sau juridice ai PENSIUNEA GUETSHOUSE, care beneficiaza de servicii sau produse.

Sesizarea este o solicitare a utilizatorilor finali de rezolvare a unor situatii considerate de catre acestia drept abateri de la conditiile legale sau contractuale de furnizare a serviciilor sau produselor, la care este asteptat un raspuns sau o rezolutie.

Clientii care beneficiaza de servicii furnizate de PENSIUNEA GUESTHOUSE pot adresa in limba romana sesizarile:

Telefonic, la numarul de telefon 0730091797

Prin e-mail, la adresa pensiuneaguesthouse@gmail.com

Prin posta la sediul social, Jud Gorj, Com Stanesti nr 75

Sesizarea este o solicitare a utilizatorilor finali de rezolvare a unor situatii considerate de catre acestia drept abateri de la conditiile legale sau contractuale de furnizare a serviciilor, la care este asteptat un raspuns sau o rezolutie. Este necesar ca sesizarea sa cuprinda datele de identificare ale clientului care reclama, cat si datele sale de contact (adresa si numar telefon) la care doreste sa primeasca raspunsul. TERMENE Termenul de depunere sesizari: se pot transmite reclamatii in orice moment, fara a exista un termen „maxim”;

Termen de informare: In cazul in care in contractele incheiate intre PENSIUNEA GUESTHOUSE si utilizatorul final nu s-au negociat alte termene, utilizatorul va fi informat cu privire la rezultatul sesizarii sale in momentul solutionarii sesizariii.

Daca sesizarea nu este solutionata in termenul prevazut, utilizatorul va fi informat cu privire la rezultatul reclamatiei in orice moment;

Termenul maxim de rezolvare al sesizarilor: In cazul in care in contractele incheiate intre PENSIUNEA GUESTHOUSE si utilizatorul final nu s-au negociat alte termene, solutionarea reclamatiilor si trimiterea raspunsului catre utilizatorul final se va efectua in maximum 30 zile.

in cazul in care reclamatia nu poate fi solutionata in termenul enuntat mai sus, datorita complexitatii solutiei, de cerintele specifice utilizatorului si de natura incidentelor ce pot aparea, PENSIUNEA GUESTHOUSE va informa utilizatorul final despre stadiul solutionarii precum si noul termen de rezolvare.

MODALITATI DE TRATARE A RECLAMATIILOR

Orice reclamatie primita de la client – adresată în scris sau verbal, primeste automat un numar unic de inregistrare. Fiecare reclamatie se incadreaza in functie de natura sa, in categoria de serviciu sau produs la care aceasta face referire.Toate detaliile despre reclamatia clientului si documentele primite de la client (in scris sau verbal) sunt atasate reclamatiei. Rezolvarea reclamatiei parcurge un proces amanuntit de investigare.

MODALITATE TRATARE SESIZARE

Utilizatorul final va fi informat cu privire la rezultatul sau stadiul demersurilor efectuate pentru solutionarea reclamatiei sale, prin aceeasi modalitate folosita de acesta pentru a transmite reclamatia. Dupa preluarea sesizarii de catre un reprezentant PENSIUNEA GUESTHOUSE, clientul este contactat telefonic la numarul de telefon comunicat in sesizare, pentru eventuale detalii suplimentare. Dupa rezolvarea sesizarii clientul va fi informat cu privire la rezolutia data.

SOLUTIONAREA LITIGIILOR

In cazul aparitiei unor litigii, se va incerca solutionarea pe cale amiabila, iar daca aceasta procedura esueaza, utilizatorii pot apela la orice alte proceduri extrajudiciare sau se pot adresa instantelor competente.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Politica privind cookie-urile